Post by knowucatenjea on Feb 20, 2022 16:25:12 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat zvýšiť kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Stiahnuť Papa's Scooperia To Go! 1.1.1 APK Android
Jediný dôvod, prečo som tejto hre nedal päť hviezdičiek je, že zatiaľ nie je dostatok úrovní. Porazte hru v priebehu niekoľkých týždňov. Potrebujeme viac úrovní! Okrem toho veľmi milá hra.
Kedysi som to tak miloval, takže som každý deň trpezlivo čakal, kým sa palivo doplní. Ale po aktualizácii boli zrazu potrebné VŠETKY úrovne na 10 paliva!! Prečo??? Prvých 10 úrovní na miesto sa pohybovalo iba od 2 do 5 paliva. O to ťažšie bolo získať drahokamy. Teraz môžete hrať iba 5-krát denne, pretože maximálne množstvo automaticky generovaného paliva je 50. Na okraj, vývojár odpovedá na e-maily, takže jeho zákaznícka podpora je skvelá. Napriek tomu som ešte viac odrádzaný od hrania po poslednej aktualizácii.
Pingback: game hack and cheat download site ... A mixture of medical guidance and healthy recipes, it went into many editions,
Som fanúšik Cooking Fever a myslel som si, že by bolo zábavné vyskúšať si túto novú hru, ale určite sa musíte zlepšiť. Zvykli sme si na Cooking Fever, kde nepotrebujete životy/palivo na hranie ďalšej úrovne a teraz s touto novou hrou potrebujete minimálne 10 a viac palív a znovuzískanie 1 paliva trvá 10 až 20 minút. Prepáčte, ale je to trochu absurdné. Čakal som tam, aby som to skúsil a dal tomu šancu, ale ak čoskoro neurobíte vylepšenia a nezmeníte veci, môžem hru definitívne zmazať.......
Plyn sa plní tak pomaly. Zlepšite to
camt pokračovať v hre do ďalšej krajiny určenia, taký prievan
Gadgets and Electric Toys | Sports Direct
Strašné. Sadzby upgradov sú smiešne vysoké. Na vylepšenia sú potrebné drahokamy, ale hra takmer žiadne nevydá. Tankovanie je poriadna bolesť. Niektoré položky sú také malé, že do objednávky vložíte nesprávne veci a musíte ju vyhodiť. Môže tiež trvať niekoľko pokusov, aby cestujúci dostali objednávky/položky. Som sklamaný, pretože Cooking Fever je skvelá hra, ktorú hrám už roky. Táto hra potrebuje neobmedzené životy, rovnako ako táto. Aplikáciu som odstránil už po niekoľkých dňoch.
Grafika je v poriadku, ale palivo trvá príliš dlho. Na začiatok nedostanete veľa drahokamov. A upgrady trvá príliš dlho. Stále som svoje rozhodnutie ohľadom tejto hry nezmenil. Aj keď sa mi páči koncept tejto hry ako jej hranie. Každopádne, úsudok si urobíš sám.
Airplane Chefs - Cooking Game Arkade cjuq
retro restaurant bratislava
Un point sur la synchro française avec Sylvie Neuville - Nahïad
Je to dobré, dosť návykové, ale je to online, takže to nemôžem hrať vonku, ale je to skvelé. Aj kvôli tejto hre mi môj iPad neustále posiela chybové hlásenia, akonáhle som túto aplikáciu vymazal, už tieto správy neposiela.
Táto hra je zábavná, ale iba ak na ňu míňate peniaze. Na prekonanie úrovní potrebujete šialené množstvo mincí a drahokamov. A nie je to tak, že môžete odpovedať na staré úrovne, aby ste zarobili drahokamy, pretože musíte použiť obmedzené množstvo paliva. Hra je zábavná, ak na ňu plánujete minúť veľa peňazí.
Je to skvelá hra, ale trasiem sa pri pomyslení, koľko peňazí som minul na drahokamy. Tiež som práve dokončil všetky zlaté hviezdy v Tokiu a už nemôžem získať zlaté hviezdy. Vo výstavbe sú ešte 4 letiská, kedy budú tieto odomknuté?? Nič viac nezmôžem..... hlúposť
War Machines: Tank Army Game कार्रवाई kco
Príliš veľa reklám, ale je to zábavná hra
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade ipm
... abandon-game.com abanmotors.com abantiquo-sgomberi-pulizie.com ... andrieuxluc.com android--apps.com androidappcopywriter.com
Hra je zábavná, ale na väčšinu vecí potrebujete drahokamy a jediný, kto ich získate, je kúpiť si ich.
Táto aplikácia je SUPER buggy! Raz som dostal upozornenie, že servery sú vypnuté a vrátim sa o 15 minút, ale keď som sa vrátil, moja hra sa resetovala a palivo sa mi minulo. Nie je to prvýkrát, čo som mal problémy s pripojením, len aby sa hra po ich obnovení úplne resetovala. Po letisku v Denveri je tiež príliš ťažké získať vylepšenia.
Stále skvelá hra...hodnotenia tejto hry už klesajú..odstraňujem S najhoršími mnohými smutnými faktami... Kapacita paliva je veľmi pomalá. Prosím, urobte to 6 namiesto 12, prosím... N drahokamov tiež nie je ľahké získať.... Pre úlohu... Len jeden drahokam je najhorší, keď musíme minúť 5-7, aby sme získali drahokamy na dokončenie chuti.. Toto nie je opodstatnené..prosím zmeňte 350 na 250 za 1 drahokam...pozrite sa prosím na toto..
Posadnutý touto hrou...tak ako som bol s kuchárskou horúčkou...teraz ani ona, ani kuchárska horúčka nemajú žiadne nové úrovne...takže....dočkáme sa čoskoro nových destinácií alebo reštaurácií Všetky moje destinácie sú na 100 percent okrem Singapuru....jednou z úloh je prejsť 1000 metrov v jednej úrovni 🙄🙄😒 Nejaké nové destinácie v blízkej dobe??
Je to zábavné a návykové, ale je také ťažké prejsť úrovňami, keď ste na vysokej úrovni. Všetko si vyžaduje drahokamy a palivo beží príliš pomaly. Dúfam, že to tvorcovia opravia, pretože herný zážitok bude v budúcnosti príjemnejší.
Hra sa mi veľmi páči, ale je mimoriadne znepokojujúce, ako dlho trvá získanie energie paliva na pokračovanie v hre. To je jediná prekážka. Prestal som hrať a stiahol som si inú hru.
Koncept je zábavný, ale načasovanie je mimo. S vylepšeniami máte za sebou iba niekoľko úrovní a pasažieri sú už netrpezliví, kým naskladňujete vozík. Áno, vo varení sú netrpezliví, ale prichádzajú k vám. Takže tam a späť skladovanie košíka a vyprázdňovanie koša je preč v úrovni trpezlivosti. Hra sa mi páči, len potrebuje doladiť.
Airplane Chefs: Cooking Game Arcade zeo
Páči sa mi to, ale musíš ísť rýchlo
Samotná hra je zábavná. Niekedy môže byť mechanika vypnutá. Nízke hodnotenie je pre diamantovú situáciu. Ak nemáte záujem míňať peniaze, dostanete sa do bodu, kedy sa diamanty ťažko zarábajú a vy bez nich zostanete uviaznutí.
Milujem hru, ale hodnotím ju 4 hviezdičkami len z toho dôvodu, že neznášam, že sa náhodne vypína a kradne vám zarobené plynové plechovky, aby ste mohli hrať úrovne, keď sa tak stane. Je naozaj nepríjemné čakať, kým sa znova načíta, len aby sa vám hra mohla znova a znova vypnúť a skončiť znova a znova v rovnakej situácii. Okrem toho to milujem rovnako ako horúčku pri varení. Prajeme im, aby rýchlejšie spôsoby, ako zarobiť drahokamy a plyn. Rovnako ako výzvy.
Všetky značky a výrobcovia | Alza.sk
Skontroloval som a dal 4 hviezdičky. Teraz som klesol na 2. Zdá sa, že za takmer rok žiadne nové úrovne. Tankovanie je pomalé, na prekonanie mnohých úrovní POTREBUJETE drahokamy - takže pokiaľ si ich nekúpite, budete hrať rovnaké úrovne celé mesiace. Najdôležitejšie vylepšenia vybavenia vyžadujú drahokamy, ktoré je zriedkavé získať. Sklamanie.
Príliš pomalé a príliš ťažké na zbieranie toho, čo potrebujete
Návyková hra, no v systéme sa vyskytli chyby a vy budete vyradení z hry. Trvá dlho, kým sa zbiera feul a kupujete si ďalšie suveníry, aby ste boli vyhodení.
Milujte túto hru. Veľmi návykové a skvelé vidieť toľko rôznych jedál a suvenírov. Tešíme sa na hru na letiskách, ktoré sú momentálne vo výstavbe.
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade luhu
Najlepšie na tom je, že môžem zbierať úsmevy, aby som vytvoril drahokam, veľké zlepšenie od Cooking Fever. Stále potrebujete veľa drahokamov na odomknutie upgradov, ale zatiaľ si to užívam.
Milujte túto hru. Ale prekonal som všetky dostupné úrovne. Kiežby bolo viac úrovní. Budú v blízkej dobe nové úrovne?
Dobrá hra nevydáva dostatok paliva a neznášam čakaciu dobu medzi tým, kým musíte čakať na natankovanie alebo čokoľvek iné, ale celkovo je to naozaj dobrá zábavná hra, veľmi návyková
Dal by som tejto hre 5 hviezdičiek, ale vývojári sú takí zlí. Je to zdravý rozum, ak všetko potrebuje drahokamy na aktualizáciu, potom aj príjem drahokamov by mal byť rovnaký. Nikto nebude platiť skutočné peniaze za tieto krvavé drahokamy. Nie je to len o tejto hre, dokonca aj varenie horúčky má rovnaký problém. Ukazuje to, akí sú vývojári bezduchí a chamtiví😏. Dokonca aj po prečítaní toľkých recenzií o nich stále nerobia žiadne zmeny, takže uspokojíte svojich zákazníkov. Hanba chalani.😏
Hm, páči sa mi to. Ale vážne, určitú úroveň môžete prejsť len vtedy, ak upgradujete vybavenie a veci, no na to potrebujete peniaze a drahokam a na získanie drahokamu musíte zaplatiť skutočnými peniazmi. Áno, diamant môžete získať dokončením nejakého úspechu a úlohy, ale nebude to stačiť na vylepšenie vybavenia, ktoré potrebujete; pretože môžete získať 2 až 3 drahokamy zadarmo, no na vylepšenie všetkého vybavenia potrebujete viac. Viete, za výhru v hre zaplaťte. Ďalšie sklamanie.
Hra je zábavná, ale nikdy vám nedovolí dostať sa na 30 dní na získanie 7 drahokamov. Zastaví vás na 28 a začne odznova. Čo je OBROVSKÝ KRÁDZAČ!!!! Položky stoja príliš veľa, takže nakoniec investujete viac, než by ste chceli hrať.
Určite je ťažšie dostať ľudí do zadnej časti lietadla a majú naozaj krátke čakacie doby. Kiežby bolo jednoduchšie získať a čakať na palivo. Hra je náročná, ale zároveň zábavná, len sa musíte uistiť, že upgradujete tie správne veci a okamžite začnete variť jedlo
Zábavná hra, no aktualizácie dávajú len párkrát do roka, pričom naraz je len jedna nová mestská destinácia. Dokončenie týchto miest trvá len niekoľkokrát. A za hranie každej úrovne dávajú iba 50 kreditov a každá úroveň začína len na 2 kreditoch, ale v niekoľkých úrovniach sa vyšplhajú až na 10 za. Takže ak sa snažíš dokončiť mesto, bude ti to trvať večnosť. To vám potom bráni dostať sa „na rolu“, čo znamená, že je ťažké zapamätať si, čo ste robili, aby ste dokončili úroveň, takže ste nanič.
Na prekonanie úrovní budete musieť minúť peniaze. Na upgradovanie predmetov musíte mať drahokamy a možno môžete zarobiť 1 drahokam za 10 úrovní, ale upgrade jednej položky stojí 3-5 drahokamov. Zábavné, ale nákladné, existujú aj iné hry, ktoré sú rovnako zábavné a nestoja toľko.
Palivo nie je dostatočné
Meadow ridge redding ct cost, Azal airlines flight schedule. Alicate para nivelador de piso. Games not blocked by iboss, Muro do classic rock queen,
Páči sa mi koncept tejto hry a aká náročná hra je. aj grafika je super. ale na veci sa mi nepáči, že úrovne spotrebúvajú príliš veľa paliva... napríklad 10 len za 1 úroveň? a to by spôsobilo, že by sa mi rýchlo minulo palivo, čo mi umožňuje hrať iba 3-krát... :<<<
Získať Flight Attendant Airplane Games For Girls - Microsoft