(Android) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ξεκλειδώστε τον πόρο
Feb 20, 2022 16:13:04 GMT 1
Post by knowucatenjea on Feb 20, 2022 16:13:04 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε τον πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Ketagihan bangettttt plss, σας ευχαριστώ πάρα πολύ udh bikin game ini. Penghilang stress bgt aaaaa 😭😭😭❤️❤️❤️
μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
το καλύτερο παιχνίδι.. jomla kite κύριο παιχνίδι ni..
Καταπληκτικό παιχνίδι Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι το περίπτερο προετοιμασίας φαγητού είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο που μερικές φορές πρέπει να πατήσω περισσότερες από μία φορές για να ετοιμάσω το φαγητό, αλλά πάλι είμαι μόνο στο πρώτο εστιατόριο, οπότε ίσως γίνει καλύτερο από εκεί.
Και συνήθως δεν μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια μαγειρικής! Λατρεύω το πώς αυτό είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Τα γραφικά είναι καλά και μέχρι στιγμής οι ενημερώσεις είναι τακτικές. Ανυπομονώ για την επόμενη ενημέρωση ήδη! 😁
Αυτός είναι ο λόγος που μισώ το παιχνίδι, αυτό θα πρέπει να είναι το καλύτερο παιχνίδι μεγιστάνων. γιατί είναι μοναδικό! αλλά, αν χρησιμοποιεί σύνδεση δικτύου είναι πολύ αηδιαστικό! Μπορώ να φτιάξω καλύτερο παιχνίδι εκτός από εσένα!! Λατρεύω τη χώρα και τους ανθρώπους ειδικά το φαγητό τους! οπότε, βασικά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείτε να καταργήσετε τις χρήσεις δεδομένων ή τη σύνδεση δικτύου για αναπαραγωγή._. οπότε αν πρέπει να πω- Αν πρέπει να διαλέξω 2 από το παιχνίδι "Potion Punch" ή "Selera Nusantara" θα προτιμούσα να επιλέξω παιχνίδια μεγιστάνας της Μαλαισίας lmao
είναι πολύ ωραίο παιχνίδι τους απολαμβάνουμε
Μου αρέσει αυτό το γκανέ, τόσο εύκολο στο παιχνίδι και δεν βαριέμαι εύκολα με αυτό το παιχνίδι
Τι υπέροχο παιχνίδι. Μου αρέσει απόλυτα η ιστορία και το φαγητό. Φαίνεται τόσο καλό. Αν και δεν μιλάω τη γλώσσα, απολαμβάνω πραγματικά αυτή τη διαφορετική κουλτούρα (απλώς θα ήθελα να υπήρχαν υπότιτλοι για μερικές λέξεις 😅), αλλά εκτός από αυτό τι φανταστικό παιχνίδι. 😍😀❤❤❤❤
Γιατί το παιχνίδι δεν μπορεί να μπει n πάντα να αποσυνδέεστε; Διορθώστε το σύντομα..
Είναι το πρώτο παιχνίδι μαγειρικής που μου άρεσε πολύ και το ολοκλήρωσα διαφορετικά τα άλλα παιχνίδια ήταν πολύ βαρετά στο τέλος καθώς θέλουν ο παίκτης να αγοράζει με κάποιο τρόπο, αλλά ακούω ότι μου άρεσε πολύ. Σας ευχαριστώ
Καλό παιχνίδι μαγειρικής. Μπορεί να δημιουργήσει την έκδοση της Σιγκαπούρης και την έκδοση της Μαλαισίας
Κολλημένο sampai κεφάλαιο 2 saja. Saya lagi seru2nya malah gak bisa terus
υπέροχο παιχνίδι που παίχτηκε ποτέ
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games آرکیڈ fdtb
Μου αρέσει το παιχνίδι και η ιστορία...
Καλό παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να το παίξω πριν το κατεβάσω, μπορώ να δω τις εικόνες αυτού του παιχνιδιού που είναι πολύ καλές 👌👌👌
Το όνομά του είναι εσείς το όνομα του χρόνου και του τόπου και θα το κάνω
πολύ καλό..μου αρέσει η ιστορία(◍•ᴗ•◍)❤
είναι ένα καλό παιχνίδι
καταπληκτικό Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι
seru dan budaya lokal bgt
Το καλύτερο παιχνίδι για κινητά μέχρι στιγμής! Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις κάθε 5 δευτερόλεπτα, όπως τα περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, ενδιαφέρουσα ιστορία και υπέροχα έργα τέχνης, ενδιαφέρον και πολύ εθιστικό παιχνίδι. Με έκανε να νοσταλγήσω την πατρίδα μου και όλο το υπέροχο φαγητό! Πρέπει να παίξει!
Το χειρότερο παιχνίδι... Παίζω πιο γρήγορα αλλά μου δίνουν μόνο 1 αστέρι στα 3
Το λατρεύω...🥰
Brick Breaker : Space Outlaw Arcade apv
Sangat addictif wkwkwk
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Аркады ocsr
αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι πρέπει να πω. όχι πάρα πολλές διαφημίσεις. τίποτα κακό σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που κατέβασα αυτό το παιχνίδι
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, δεν είναι αγχωτικό. Μου άρεσε πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι και το δράμα σε αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να πιάσουν το κακό άτομο που προκαλεί προβλήματα.
Βαθμολογήστε την εφαρμογή go
Εθιστικό!! Παιχνίδι indo terbaik! Salah satu yg bikin fun karna ga di semua επεισόδιο ada iklannya. Masukan: προφίλ coba dibuat. Karna sy udah selesai rawon pengen ngulang lagi tp jadinya κατεβάστε το lg sampe 4x lol. Fyi, iklan AdaKami di block aja deh. Alasannya: ngga ada κουμπί κλεισίματος, ditungguin 2 Menitan ngga muncul2 jg, akhirnya saya mesti κλείσιμο της εφαρμογής και η πρώτη αναθεώρηση.
Ωραίο παιχνίδι
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Аркадни eryk
Bangga sekali! Gamenya bagus και menarik. Yuk kita support karya anak bangsa. Semoga semakin επιτυχία untuk semua orang yang bekerja untuk terciptanya game ini.
αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο! και με κάνει να θέλω πραγματικά να δοκιμάσω αυτά τα ινδονησιακά φαγητά! μπράβο στους προγραμματιστές!
Kenapa yuli bodo banget
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί το φαγητό είναι πραγματικά νόστιμο ..... ευχαριστώ ........ σου δίνω πέντε αστέρια !!!!! 🌹⭐⭐⭐⭐⭐
Μου αρέσει το παιχνίδι .. αλλά είναι λίγο δύσκολο ..🤪😌.αλλά μου αρέσει το παιχνίδι
Πολύ ωραίο, παιχνίδι και, έξυπνο... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη γλώσσα και τη χώρα.
Gem nya sudah dibuka nih tolong gimana cara bukanya 😰😰😰😰
Πολύ διασκεδαστικό και προκλητικό. Κάποτε παγώνει.
Πού είναι το κουμπί αναπαραγωγής;! Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι!
Λατρεύω αυτό το gameee💜✨️
Πολύ ωραίο να βλέπεις το αποτέλεσμα του παιχνιδιού
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά ποιος ξέρει το φινάλε των δεύτερων θέσεων γιατί θέλω να έχω ένα φινάλε και αντίο👍
Gambarnya keren2, storynya menarik. Bagusss semua