Post by knowucatenjea on Feb 20, 2022 15:58:14 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovanie ďalších tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Rayman Adventures Phiêu lưu umen
Hlúpa reklama ma pri hraní presmerovala do obchodu Play...... odinštalované. Toto je posledná hra s podporou reklám, ktorú budem hrať. Je to také strašné, že si s týmito vecami prerušíte hru.
Milujem túto hru, len keď dostanete odmenu za získanie ďalších drahokamov, môžete ju prosím trochu zrýchliť, ako ju zbierať a potom čakať, kým sa znova objaví, ale okrem toho to bol skvelý zážitok .
Skvela hra
Milujte dobrodružstvo a náročné úrovne. Jediným aktuálnym problémom je, že aplikácia niekedy zlyhá pri minimalizácii, aby sa otvorili ďalšie. Uistite sa, že ste sa nepozastavili uprostred úrovne, inak budete musieť reštartovať.
Milujem hru, raz som stratil účet, ale nie je to nič vážne.
Niekedy neuloží môj postup Niekedy zlyhá, keď vypnem obrazovku, Ubisoftu klesajú ceny aplikácií. Cena za 1500 drahokamov je 10 £, za ktorú si môžete kúpiť jeden skin, ako napríklad king tensie, ktorý máte, keď začínate s raymanovými legendami a pôvodom Z nejakého dôvodu si nemôžem kúpiť červený globox, ktorý má 150 drahokamov, aj keď ich mám v niektorých viac úrovniach nemôžete získať truhlicu drahokamov, aj keď ste v nej nazbierali každý bod. Ubisoft nedokáže tieto jednoduché veci opraviť a tak táto hra ide do koša.
Po stiahnutí hry z obchodu Play, keď ju spustím, vyhodí chybu s textom „nedá sa stiahnuť dáta. Uistite sa, že ste pripojení na internet“. Uhh... áno, som pripojený na internet. Už som vymazal vyrovnávaciu pamäť aplikácie a pokúsil som sa preinštalovať hru. Nefungovalo to.
Skvelá hra. Ak máte telefón so 120 Hz, budete hrať dvojnásobnou rýchlosťou. (Napríklad Samsung Galaxy S20 FE) Ak chcete hrať správne, uistite sa, že ste v nastaveniach telefónu nastavili na 60 Hz.
Funguje len pri vypnutom nete!!!
skvelá hra 100%... ale je tu problém, ktorý musím nahlásiť vývojárom o mojom postupe prihlasovania. Som si istý, že toto nie je miesto na získanie správnej odpovede, pretože môj problém obsahuje ďalšie vysvetlenie. Rád pridám dve hviezdičky navyše, pretože hra je ... ako som povedal ... perfektná! len potrebujem pomoc pri znovuzískaní môjho profilu/pokroku.
Velmi dobra hra pre deti a pubertakov (pre celu rodinu) *****
Položka bola zakúpená, ale nebola prijatá a neviem prísť na spôsob, ako kontaktovať podporu. Hrozný zážitok!
Hra je uvedená ako offline hra, no ani sa nespustí, aby ste ju mohli hrať s pripojením na internet. Vypol som wifi a nefungovalo to, tak som prerušil mobilné dáta, no stále to nefungovalo. Tak som ich všetky prerušil, berúc do úvahy, že je to „offline“ hra a stále to nefungovalo. Bol som z tejto hry nadšený, ale ani mi nefunguje.
Po poslednou update mi vymazalo vsetky udaje z hry ,...akoze ked to chcem hrat musim hrad od zaciatku ? -_-
Všetko bolo v poriadku, kým som nedosiahol dobrodružstvo 33. Momentálne som na divokom západe a keď stlačím pre odohranie jednej úrovne, obrazovka stmavne. Jediná možnosť, ktorú mám, je vrátiť sa na mapu. Nemôžem zmeniť miesto, ale zároveň nemôžem hrať úrovne. Prosím pomôžte
Táto hra je úžasná. Ale mám jeden problém, keď chcem získať dennú odmenu, nedám ju. Ďakujem za hru.
Rayman Adventures Avventura xbso
Hra je skvelá, ale jedna chyba ma prinútila kúpiť si lístok 100 drahokamov
Nemyslel som si, že sa mi tá hra bude až tak páčiť, ale v skutočnosti sa mi naozaj páči! Milujem tie malé neuveriteľné guľôčky, ktoré sú príliš rozkošné. Hra je tiež zábavná. Skvelá malá mobilná hra!
[3D Platformer] Super Bear Adventure Przygodowe hunj
Hra je úžasná, ale reklamy sa nehrajú. Snažím sa prehrávať reklamy, ale píše sa, že nie sú dostupné žiadne reklamy, skúste to znova neskôr a urobil som to. Len mi to nedovolí pozerať reklamy, opravte to
Suuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!stahujte!!
Rayman Adventures Adventure akqk
velmi dobra hra
Potenciál hry je rozdrvený hrozným ovládaním swipe a početnými chybami. Nechápem, prečo si vývojári myslia, že swipe ovládacie prvky sú dobré pre plošinovku, niektoré úrovne sa s nimi nedajú hrať. A nepridali ani možnosť schémy ovládania dotykovým tlačidlom alebo akúkoľvek alternatívu k ovládaniu potiahnutím prstom. Jediným spôsobom, ako si túto hru užiť, je externý gamepad. Táto hra je sklamaním, pretože túto sériu milujem. Dal by som päť hviezdičiek, keby mal tradičné ovládanie aj s chybami.
レイマン アドベンチャー アドベンチャー ven
Milujem túto hru, ale mám predstavu, ako keby ste dodali, že rôzne príšery majú rôzne schopnosti, napríklad vás varuje, keď sa blíži nepriateľ, a iné schopnosti. A nie je to wifi hra a je tu viac incrediballs. A viac kostýmov a 2x šťastná zmena, získate legendárnu incrediball. A incrediballs vyzerajú superduper cool. A pridajte oveľa viac máp a môžete obliekať svojich miláčikov. To je môj nápad, ak pridáte všetko alebo niečo, vaša hra by sa určite každému páčila.
Túto hru som si obľúbil, keď som si ju stiahol, ale keď som po hodinovej relácii hru zavrel, znova som ju otvoril a povedal som, že je potrebné stiahnuť ďalšie súbory hry, ktoré už boli stiahnuté pre moju prvú hernú reláciu. znova.... po druhom stiahnuti.. chyba sa opakovala, ked som hru znovu otvoril.... opravte to pls...
Mega hra
Račej hram five nights at freddys ale aj tak to je super hra
Prečo existuje značka offline, ak musíme byť online, aby sme to mohli hrať
Túto hru absolútne milujem. Ja a moji priatelia to milujeme. Ale pridajte funkciu pre viacerých hráčov. Radi by sme si to spolu zahrali. A to isté prajeme ľuďom na celom svete.
Hra je skvelá, ale dvakrát som musel požiadať o vrátenie peňazí kvôli chybe, ktorá sa objavila a uviedla, že nemohla spracovať platbu, aj keď obe platby boli stiahnuté z môjho debetného účtu. Ak sa tento problém podarí vyriešiť, určite ohodnotím 5.
Hru som miloval 2 roky a stále milujem, nemôžem sa však prihlásiť na svoj účet na Facebooku.
Je to najlepšia hra akú som kedy mala!!!!!!!👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👌👌
kvôli množstvu načítavacích obrazoviek medzi nekonečnými „odmenami“ sa táto hra neoplatí hrať. Chcem mať možnosť otvoriť hru a okamžite zažiť nejakú -hrateľnosť-. namiesto toho musím čakať, kým sa pripojím k serveru, preklikávať sa cez nekonečné obrazovky, ktoré mi hovoria o všetkých triviálnych odmenách, ktoré som získal a ktoré ma nezaujímajú. potom konečne vstúpim do hry a asi do 1 minúty to skončí. skrátka zlé rozhranie bude strácať čas